0879 201 665
Услуги
Начало »Еърсофт »Еърсофт Електрически (20 продукта)
Подреди
Най-нови
Цена
69,90 лв.999,90 лв.
Промо
Производител
Избери...
AIRSOFT ELAR M4A1 AEG PLATINUM
Електрическа Airsoft реплика тип М4 / AR15 от фирмата E&L. Освен, че това е висок клас реплика в редиците на М4 платформите, E&L / ELAR може да Ви изненада и с невероятен финиш на металните рисийвъри и останалите детайли. В този случай финишът е точно както на боен вариант на М4. Дори когато поставяте пълнителя във фунията, звукът е същият, както при бойният вариант. Репликата пристига в стандартен М4 А1 вариант, но с малката разлика, че в комплекта има сгъваем метален мерник. Що се отнася до гиърбокса, репликата е с почти неразрушим гиърбокс версия 2 с лагерни втулки. Метална ротари стил хоп ък камера. Полимерна глава тип гъба, метална глава на цилиндър, отворен полиран цилиндър, полимерен нозъл с о-ринг, подсилена контактна група и кът оф левър. Полимерно бутало, стоманени Hi Speed колела 18:1 с добавен дилеър за тапет плейта. Подсилен водач на пружина с лагери. Възможност за бърз демонтаж на пружината без да сваляте гиърбокса от рисийвъра. Нужно е само да махнете тръбата на приклада. Перфектен мотор, който може да задвижи пружини над М120. От нашите експерименти можем да потвърдим, че моторът се справя много добре и когато се монтира електроника ASCU Gen 5 изработена от българската фирма Airsoft Systems
644,90 лв.
AIRSOFT ASG CZ SCORPION EVO 3 A1 B.E.T. CARBINE
Еърсофт реплика от фирмата ASG, модел Scorpion EVO 3 - A1. Реплика снабдена с функции, каквито една стандартна реплика не притежава. Освен факта, че изглежда точно като бойният Scorpion от Ceska Zbrojovka, репликата разполага и с изцяло полимерна конструкция отвън, което не значи, че не можете да сте сигурни в здравината на външните детайли. Сгъваем-телескопичен приклад, двустранен селектор за стрелба, двустранен лост за освобождаване на пълнителя. Репликата спира да стреля, когато свършите топчетата в пълнителя, съответно, когато поставите пълен пълнител ще трябва да натиснете бутона за "спускане на затвора", точно както при едно бойно оръжие. Множество M-lock точки, както и Weaver база върху цевната кутия е ложата, на които можете да монтирате различни аксесоари и мерни прибори. Вградена електроника, която следи за правилната работа на репликата, както и за режима на стрелба. Благодарение на тази електроника, репликата ще Ви зарадва с много добра реакция на спусъка, както и възможността да пускате бързи дублети. Репликата може да възпроизвежда единични, тройни и напълно автоматични изстрели, благодарение на вградената електроника. Репликата също ще спре да стреля, когато батерията бъде изтощена. Иновативен прецизен Хоп-Ъп и 6.04 прецизна цев. Не на последно място поставяме и възможността за бърза смяна на пружината. Буквално за секунди можете да смените пружината на репликата с помощта само на една стотинка.
Най-хубавото е, че всичко това е произведено в европа!

Нов дизайн на гиърбокса.
Възможност за бърза смяна на пружината.
Иновативен гиърбокс контролиран от електроника.
Детектор за празен пълнител.
Селектор с четири позиции и режим на стрелба 3 - Burst.
Lipo Born. Готова за Li-Po батерии
Мотор ULTIMATE Basic.
Фрезовани части.
Произведена в Ервопа.
849,90 лв.
Промо
AIRSOFT HECKLER & KOCH HK417 V2
Добре позната ни еърсофт реплика предоставена от Umarex, изработена от тайванската VFC. Подобрени вътрешности, включително и добавен Mosfet, който значително подобрява представянето на репликата. Изцяло метални рисийвъри и полуложа, на които са добавени и автентични маркировки. Активна затворна задръжка за по-лесно настройване на Хоп Ъп-а и допълнителна доза реализъм. Стоманени регулируеми мерни прибори. Mil-Spec регулируем телескопичен приклад. Бърз достъп до мястото за батерията в приклада. Перфектна изработка за хората, които искат перфектно представяне на терен. Подсилен гиърбокс от VFC, с 7 милиметрови бушинги. Метална вентилирана глава на бутало, метална глава на цилиндър и полимерен нозъл с О-ринг. Полимерна хоп ъп камера с бърза и прецизна настройка на хоп ъп. Стандартна цев с диаметър 6.08 мм и дължина 365 мм. Супер реалистичен пълнител с бутафорни патрони и маркировки "7.62x51".
897,90 лв.999,90 лв.
AIRSOFT HECKLER & KOCH HK416D V2
Ето как може да изглежда една такава реплика:
Кликни
ТУК

Добре позната ни еърсофт реплика предоставена от Umarex, изработена от тайванската VFC. Подобрени вътрешности, включително и добавен Mosfet, който значително подобрява представянето на репликата. Изцяло метални рисийвъри и полуложа, на които са добавени и автентични маркировки. Активна затворна задръжка за по-лесно настройване на Хоп Ъп-а и допълнителна доза реализъм. Стоманени регулируеми мерни прибори. Mil-Spec регулируем телескопичен приклад. Бърз достъп до мястото за батерията в приклада. Перфектна изработка за хората, които искат перфектно представяне на терен. Подсилен гиърбокс от VFC, с 7 милиметрови бушинги. Метална вентилирана глава на бутало, метална глава на цилиндър и полимерен нозъл с О-ринг. Полимерна хоп ъп камера с бърза и прецизна настройка на хоп ъп. Стандартна цев с диаметър 6.08 мм и дължина 363 мм.

855,90 лв.
AIRSOFT ASG, AEG, PL, SCORPION EVO 3 - A1
Еърсофт реплика от фирмата ASG, модел Scorpion EVO 3 - A1. Реплика снабдена с функции, каквито една стандартна реплика не притежава. Освен факта, че изглежда точно като бойният Scorpion от Ceska Zbrojovka, репликата разполага и с изцяло полимерна конструкция отвън, което не значи, че не можете да сте сигурни в здравината на външните детайли. Сгъваем-телескопичен приклад, двустранен селектор за стрелба, двустранен лост за освобождаване на пълнителя. Репликата спира да стреля, когато свършите топчетата в пълнителя, съответно, когато поставите пълен пълнител ще трябва да натиснете бутона за "спускане на затвора", точно както при едно бойно оръжие. Множество релси Weaver, на които можете да монтирате различни аксесоари и мерни прибори. Вградена електроника, която следи за правилната работа на репликата, както и за режима на стрелба. Благодарение на тази електроника, репликата ще Ви зарадва с много добра реакция на спусъка, както и възможността да пускате бързи дублети. Репликата може да възпроизвежда единични, тройни и напълно автоматични изстрели, благодарение на вградената електроника. Репликата също ще спре да стреля, когато батерията бъде изтощена. Иновативен прецизен Хоп-Ъп и 6.03 прецизна цев. Не на последно място поставяме и възможността за бърза смяна на пружината. Буквално за секунди можете да смените пружината на репликата с помощта само на една стотинка.
Най-хубавото е, че всичко това е произведено в европа!

Нов дизайн на гиърбокса.
Възможност за бърза смяна на пружината.
Иновативен гиърбокс контролиран от електроника.
Детектор за празен пълнител.
Селектор с четири позиции и режим на стрелба 3 - Burst.
Lipo Born.
Мотор ULTIMATE Basic.
Фрезовани части.
Произведена в Ервопа.
752,90 лв.
Loading ...